Protecția datelor personale

  • Prin accesarea portalului, vă dați acordul Consiliului Județean de a folosi numele și alte informații legate de dumneavoastră în calitate de utilizator, informații rezultate în urma accesării serviciilor electronice din secțiunea privată a portalului.
  • Este necesară solicitarea unor informații cu caracter personal, cum ar fi: Numele/Denumirea firmei, cnp/cui, adresa, adresa de email și numărul de telefon, pentru a utiliza optim și sigur serviciile puse la dispoziție în portal.
  • Transmiterea de către dumneavoastră a unei cereri de înregistrare ca utilizator al portalului, constituie acceptul dumneavoastră implicit în vederea furnizării cu caracter personal.
  • Consiliul Județean va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele furnizate de utilizatori, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și al Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.